дом Политика Бареков: Хекимян едно време задяваше операторите, вместо да краде занаят

Бареков: Хекимян едно време задяваше операторите, вместо да краде занаят

268
0
ДЯЛ

Антон Хекимян задяваше операторите в Би Ти Ви, вместо да „краде“ занаята. Шокиращото признание направи Николай Бареков, в чийто стол седна Хекимян преди няколко години, пише „Уикенд“.
На стената си във фейсбук евродепутатът отправи няколко критики към водещия на сутрешния блок, от които и лъсна с нова сила старата клюка, че Тони си пада по мъже. Бареков се обръща към него в женски род.
„Антоне бре, Хекимяне, мила моя наследницо, не е Цвета Караянчева първият „мъж“ у държавата ни. Техничарка, кърджалийка, ама…Радев е, бре. Навремето, вместо да крадеш занаята, ти задяваше операторите в нюзрума на Би Ти Ви. Правило едно за „водещия“ – преди да ти поднесе Ани Тодорова сценария, вземи, че прочети Конституцията. Тънка книжка, проста работа, ама написана от сравнително по-умни хора от мен и от теб, моме“.
Постът на евродепутата отприщи куп пикантни коментари. Докато в медийните среди всички очакваха водещият на сутрешния блок на Би Ти Ви и колежката му от Нова Василена Гръбчева да минат под венчило, любовта им се разпадна на парчета. Репортерката, която през февруари бе коронясана за „Мис ТВ чар“, сама разкри, че с арменеца са поели по различни пътища.
„Не обичам да говоря за личния си живот, но името Антон Хекимян вече не стои до моето. В бъдеще ще видим какво ще се случи. Когато обичаш един човек, е трудно да затвориш страницата. Взаимоотношенията ни може да продължат по различен начин просто. Той винаги ще бъде близък до мен човек, както и аз за него. А преминаването от любов към приятелство е едно добро начало“, коментира раздялата Гръбчева в интервю.