дом Свят Арестуваха Мис Босна за съучастие в 5 убийства

Арестуваха Мис Босна за съучастие в 5 убийства

364
0
ДЯЛ

Слободанка Тошич е известен модел на „Playboy“ и бивша Мис Босна, но скоро 29-годишната красавица може да позира зад решетките, съобщава в. „Билд“, цитиран от Дарик.

Тя беше арестувана в Хърватия, а причината е, че според обвинението Тошич е била съучастник при извършването на пет убийства.

Любовник на модела е гангстерът Дарко Елез. Той е лидер на босненска банда и е известен с бруталността си. Елез вече е зад решетките – присъдата му е за едно убийство и участие в обир. Според обвинението неговото гадже Слободанка му е била „съучастничка“ не само на купони и в леглото, но и в престъпната му дейност.

При обири бандата на Елез е инкасирала около 5,6 млн. евро. Освен парите на „сметката“ на гангстера тежат и пет убийства. При това бандитът вероятно е направил с помощта на Тошич опит за убийство на неин бивш приятел – също от подземния свят, само че заговорът се провалил.

Бившата Мис Босна е една от 32 души, наблюдавани от полицията при тайната „Операция кукла“. Тъй като се оказала в центъра на разследването, през 2014 година хубавицата избягала в Хърватия. Процесът срещу останалата част от бандата тече от доста време. След арестуването на Тошич тя ще бъде предадена на властите в Босна и Херцеговина, където гангстерската невеста ще стане едно от действащите лица в процеса срещу престъпниците.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!