дом Криминале Адвокатът на двойния убиец: Той е баща на четири деца, никога не...

Адвокатът на двойния убиец: Той е баща на четири деца, никога не е ползвал оръжието си в разрез с правилата

102
0
ДЯЛ

„Задържаният за двойното убийство в четвъртък в столичния квартал „Витоша” е никога не е използвал личното си оръжие в разрез с правилата“, разказа пред Нова телевизия адвокатът Ася Манджукова, която е негов защитник.

Вчера 57-годишният строителен предприемач Драгомир Драгомиров уби на място инвеститорите, с които работел – Вячеслав Коев и Стойка Мишева и рани тежко сина на починалата жена. Една от версиите, по които работи полицията е, че инвеститорите са му дължали парите за извършените дейности. Става дума за над 100 000 лева.

„В четвъртък за много кратко успяхме да разговаряме с Драгомир. Той не беше в състояние да разговаря въобще. Той не беше на себе си, не можеше да обясни какво, защо и как се е случило. Видимо беше в шок и не разбираше какво става”, разказа адвокат Манджукова.

„Доколкото разговарях с негои приятели и близки, не е имало нищо в поведението му, което да подсказва подобен развой на събитие. Драгомир е бил спокоен човек. „Семеен е. Има четири деца, две от които са в неговото домакинство, едното е малолетно. Става дума за човек, за когото властите са преценили, че е надежден и способен да носи оръжие. Той никога не е използвал личното си оръжие в разрез с правилата“, коментира адвокат Манджукова.

„До момента на привличането му като обвиняем, той не знаеше какво е направил. В един момент ни попита как са хората, ние не му казахме, че знаем как са. Аз не съм сигурна, че той съзнава какви са последиците от това, което се е случило“, коментира тя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!